Vedúci stravovacieho úseku-odborný zamestnanec stravovacieho úseku

Miesto práce
Garbiarska 4, Košice
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
1.1.2021
Mzdové podmienky (brutto)
1 000 EUR/mesiac

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

  • zodpovednosť za hospodársku, ekonomickú a prevádzkovú stránku stravovacieho úseku
  • materiálno-technické zabezpečenie stravovacej prevádzky
  • skladové hospodárstvo (zásobovanie skladov tovarom-objednávky, príjem, výdaj tovaru zo skladu, hmotná zodpovednosť, vykonávanie pravidelných inventúr skladových zásob, dodržiavanie podmienok skladovania tovaru)
  • zabezpečovanie prevádzkyschopnosti strojového zariadenia
  • normovanie jedál, zodpovednosť za dodržiavanie receptúr a technológií pri príprave jedál, za ich výživovú a energetickú hodnotu, ich pestrosť pri príprave jedálnych lístkov
  • zodpovednosť za správnu technológiu pri príprave diét, rozpočtových noriem, kalkulácií stravy
  • zodpovednosť za dodržiavanie hygienických podmienok v stravovacej prevádzke a v skladoch potravín v zmysle platnej legislatívy
  • sledovanie čerpania limitu stravnej jednotky (denne),
  • vypracovanie mesačnej, štvrťročnej, polročnej a ročnej závierky hospodárenia stravovacieho úseku
  • riadenie a kontrola podriadených, koordinovanie činnosti pri príprave jedál a dodržiavaní ich kvality
  • ostatné úlohy vyplývajúce z danej pracovnej pozície.

Zamestnanecké výhody, benefity

  • 5 dni dovolenky naviac
  • karta Multisport
  • poskytovanie obedov v zariadení
  • príspevok do III. dôchodkového piliera
  • vzdelávanie, školenie
  • zamestnanecké večierky

Informácie o výberovom konaní

K žiadosti o zamestnanie je potrebné priložiť:
  • žiadosť o prijatie do zamestnania
  • profesijný štruktúrovaný životopis s prehľadom doterajších zamestnaní a pracovného zaradenia
  • kópia dokladu potvrdzujúca odbornú spôsobilosť ( maturitné vysvedčenie, diplom ... )
  • kópie dokladov o absolvovaných kurzoch a výcvikoch, ktoré súvisia s predmetnou pracovnou pozíciou
  • výpis z registra trestov ( nie starší ako 3 mesiace)
  • súhlas so spracovaním osobných údajov a čestné prehlásenie o pravdivosti uvádzaných údajov

Žiadosť o predmetnú pracovnú pozíciu je potrebné zaslať v zalepenej obálke v termíne do: 04.12.2020

na adresu:
Stredisko sociálnej pomoci mesta Košice
Garbiarska 4
040 01 Košice

Na obálku uviesť „Výberové konanie SSPmK - vedúci stravovacieho úseku - odborný zamestnanec stravovacieho úseku - neotvárať“.

SSPmK si vyhradzuje právo neprizvať na osobný pohovor uchádzačov, ktorí nespĺňajú všetky vyššie uvedené kritéria a požiadavky alebo nedoručia vyššie uvedeným spôsobom a v termíne požadované doklady. O termíne a mieste uskutočnenia osobného pohovoru budú uchádzači písomne informovaní.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

stravovanie

Jazykové znalosti

Slovenský jazyk - Pokročilý (C1)

Ostatné znalosti

Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Outlook - Pokročilý

Prax na pozícii/v oblasti

3 roky praxe v riadiacej pozícií v stravovacej oblasti

Osobnostné predpoklady a zručnosti

  • znalosť zákonov súvisiacich s oblasťou stravovania, hygieny potravín, epidemiologických predpisov, hygienických predpisov, normovaní stravy, HACCP
  • znalosti v súlade s poznatkami zdravej výživy, znalosti v dodržiavaní správnej technológie pri príprave diét, schopnosti vedenia rozpočtových noriem a kalkulácii stravy
  • ovládanie programu na riadenie stravovacej prevádzky, ovládanie programu CYGNUS modul stravovacia časť výhodou
  • dobré komunikačné a organizačné schopnosti,
  • dôslednosť a precíznosť, spoľahlivosť
  • riadiace schopnosti, prirodzená autorita, flexibilita

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Zariadenie sociálnych služieb

Kontakt

Kontaktná osoba: Mgr. Zdenka Drozdová
Tel.: +421557966514
E-mail: poslať životopis