Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Miesto práce
Garbiarska 4, Košice
Garbiarska 4, Košice
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
1.1.2021
1.1.2021
Mzdové podmienky (brutto)
1 000 EUR/mesiac
1 000 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- zodpovednosť za hospodársku, ekonomickú a prevádzkovú stránku stravovacieho úseku
- materiálno-technické zabezpečenie stravovacej prevádzky
- skladové hospodárstvo (zásobovanie skladov tovarom-objednávky, príjem, výdaj tovaru zo skladu, hmotná zodpovednosť, vykonávanie pravidelných inventúr skladových zásob, dodržiavanie podmienok skladovania tovaru)
- zabezpečovanie prevádzkyschopnosti strojového zariadenia
- normovanie jedál, zodpovednosť za dodržiavanie receptúr a technológií pri príprave jedál, za ich výživovú a energetickú hodnotu, ich pestrosť pri príprave jedálnych lístkov
- zodpovednosť za správnu technológiu pri príprave diét, rozpočtových noriem, kalkulácií stravy
- zodpovednosť za dodržiavanie hygienických podmienok v stravovacej prevádzke a v skladoch potravín v zmysle platnej legislatívy
- sledovanie čerpania limitu stravnej jednotky (denne),
- vypracovanie mesačnej, štvrťročnej, polročnej a ročnej závierky hospodárenia stravovacieho úseku
- riadenie a kontrola podriadených, koordinovanie činnosti pri príprave jedál a dodržiavaní ich kvality
- ostatné úlohy vyplývajúce z danej pracovnej pozície.
Zamestnanecké výhody, benefity
- 5 dni dovolenky naviac
- karta Multisport
- poskytovanie obedov v zariadení
- príspevok do III. dôchodkového piliera
- vzdelávanie, školenie
- zamestnanecké večierky
Informácie o výberovom konaní
K žiadosti o zamestnanie je potrebné priložiť:
Žiadosť o predmetnú pracovnú pozíciu je potrebné zaslať v zalepenej obálke v termíne do: 04.12.2020
na adresu:
Stredisko sociálnej pomoci mesta Košice
Garbiarska 4
040 01 Košice
Na obálku uviesť „Výberové konanie SSPmK - vedúci stravovacieho úseku - odborný zamestnanec stravovacieho úseku - neotvárať“.
SSPmK si vyhradzuje právo neprizvať na osobný pohovor uchádzačov, ktorí nespĺňajú všetky vyššie uvedené kritéria a požiadavky alebo nedoručia vyššie uvedeným spôsobom a v termíne požadované doklady. O termíne a mieste uskutočnenia osobného pohovoru budú uchádzači písomne informovaní.
- žiadosť o prijatie do zamestnania
- profesijný štruktúrovaný životopis s prehľadom doterajších zamestnaní a pracovného zaradenia
- kópia dokladu potvrdzujúca odbornú spôsobilosť ( maturitné vysvedčenie, diplom ... )
- kópie dokladov o absolvovaných kurzoch a výcvikoch, ktoré súvisia s predmetnou pracovnou pozíciou
- výpis z registra trestov ( nie starší ako 3 mesiace)
- súhlas so spracovaním osobných údajov a čestné prehlásenie o pravdivosti uvádzaných údajov
Žiadosť o predmetnú pracovnú pozíciu je potrebné zaslať v zalepenej obálke v termíne do: 04.12.2020
na adresu:
Stredisko sociálnej pomoci mesta Košice
Garbiarska 4
040 01 Košice
Na obálku uviesť „Výberové konanie SSPmK - vedúci stravovacieho úseku - odborný zamestnanec stravovacieho úseku - neotvárať“.
SSPmK si vyhradzuje právo neprizvať na osobný pohovor uchádzačov, ktorí nespĺňajú všetky vyššie uvedené kritéria a požiadavky alebo nedoručia vyššie uvedeným spôsobom a v termíne požadované doklady. O termíne a mieste uskutočnenia osobného pohovoru budú uchádzači písomne informovaní.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
stravovanie
Jazykové znalosti
Slovenský jazyk - Pokročilý (C1)
Ostatné znalosti
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Outlook - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Outlook - Pokročilý
Prax na pozícii/v oblasti
3 roky praxe v riadiacej pozícií v stravovacej oblasti
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- znalosť zákonov súvisiacich s oblasťou stravovania, hygieny potravín, epidemiologických predpisov, hygienických predpisov, normovaní stravy, HACCP
- znalosti v súlade s poznatkami zdravej výživy, znalosti v dodržiavaní správnej technológie pri príprave diét, schopnosti vedenia rozpočtových noriem a kalkulácii stravy
- ovládanie programu na riadenie stravovacej prevádzky, ovládanie programu CYGNUS modul stravovacia časť výhodou
- dobré komunikačné a organizačné schopnosti,
- dôslednosť a precíznosť, spoľahlivosť
- riadiace schopnosti, prirodzená autorita, flexibilita
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Zariadenie sociálnych služieb